Проект «Захисник Кіровоградщини» проводитимуть в історичних місцях регіону

,

02856Цьогорічної особливістю проведення проекту «Захисник Кіровоградщини» стане те, що деякі етапи проекту будуть проходити в історичних місцях нашої області. Про це під час прес-конференції у прес-центрі CBN повідомив координатор проекту «Захисник Кіровоградщини» Олег Вєтров сьогодні, 19 квітня.

– Проект «Захисник Кіровоградщини», який ініційований і підтримується головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком, працює четвертий рік поспіль. Кожен рік ми маємо напрацювання із півтора тисячею дітей – учнями старших класів, які проходять триденний вишкіл, – розповів він.

– У цьому році ми продовжуємо проект навесні й восени. Восени проведення підсумків – це обласні змагання, можливо підсилимо їх новими етапами випробування, – додав Вєтров.

За його словами, у 2018 році «кордони буде розширено» завдяки профорієнтаційній підготовці. Крім того, проведення деяких етапів змагань відбудеться в історичних місцях Кіровоградської області. Зараз разом із відділами культури організатори працюють над переліком місцин.

Цьогоріч реалізація проекту закінчиться 14 жовтня. На учасників чекають подарунки і сюрпризи.
e-max.it: your social media marketing partner