Депутати Світловодської міськради заявили про подальшу неучасть у сесіях

,

02920Депутати трьох політсил «Укроп», «Громадянська позиція» і «Аграрна партія України» Світловодської міськради заявили про відмову брати участь у подальших сесіях сьогодні, 24 квітня.


«Ми, більшість депутатів Світловодської міськради та виконавчого комітету, змушені звернутися до вас з приводу кричущих фактів політичного тиску, свавілля, фізичного впливу та залякування, що застосовуються останнім часом до нас, депутатів міської ради та членів виконкому. У будь-які часи незалежності України, як би не було скрутно, депутати, виконком і міський голова намагалися працювати в інтересах міста як один злагоджений механізм. Звичайно не обходилося без конфліктів, суперечок між гілками міської влади, але причиною таких суперечок майже завжди було питання обрання найбільш ефективних заходів і шляхів покращення життя міста, а не власні амбіції певних особистостей.


(…) Тому ми, депутати та члени виконавчого комітету, що нижче підписалися, повідомляємо міську громаду нашого міста про тимчасове припинення своєї участі у засіданнях міської ради та її виконавчого комітету до моменту забезпечення державою та її компетентними органами (…) безперешкодної діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, хоча наслідком такого тимчасового припинення будуть і позачергові місцеві вибори», – йдеться у заяві, адресованій міському голові, облдержадміністрації, Кабінету міністрів, Верховній раді та Адміністрації Президента.


Зокрема у виникненні політичної кризи депутати звинувачують мера Валентина Козярчука.


Разом із тим, депутати закликали містян поставитися до їхнього рішення з розумінням.

 

Фото: http://svetlovodsk.com.ua

e-max.it: your social media marketing partner