На Кіровоградщині чотирирічна дівчинка, яку згвалтували, померла

,

02936Чотирирічна Ганнуся Ніколаєва з села Веселівка Новомиргородського району, яку торік згвалтував односелець, померла, а її однорічний братик живе у жахливих умовах. Про це стало відомо від односельців, пише CBN із посиланням на «Народне слово».

Як писала «КП», підозрюваного у згвалтуванні посадили у слідчий ізолятор, де він раптово помер.

Сергій Ніколаєв – 50-річний батько і мати діточок – 30-річна інвалід другої групи Тетяна Хорович – живуть цивільним шлюбом. Сергій є опікуном над дружиною. Ще донедавна родина мала трьох дітей. Першим на той світ пішов чотиримісячний Данилко від важкої вродженої патології. А за ним і Ганнуся. Нині подружжя виховує однорічного Іллю.

Батько розповів, що не знає, звідки взявся вогонь, від якого зітлів килим, бо ввечері піч була холодною, а в хаті він не палить. Тільки вранці родина відчула дим, що йшов звідти, де спала Ганнуся. Сергій запевнив, що намагався її реанімувати, але було пізно.

Начальниця служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Чернявська повідомила, що опікунська рада села Веселівка ухвалила рішення не вилучати Іллю – єдину дитину, яка лишилася в родині.

Нагадаємо, у Новомиргородському районі 37-річний чоловік згвалтував трирічну дитину 1 жовтня.
e-max.it: your social media marketing partner