У кіровоградській мерії пояснили, що автономки відрізати не будуть

, КП

01327В обласному центрі у квартирі, яку за рішенням Дніпропетровського апеляційного суду незаконно від’єднали від централізованого опалення, відрізати автономку не будуть, запевнив заступник міського голови Олександр Мосін сьогодні, 3 травня.

– Усі пам’ятають під яким тиском проходили засідання міжвідомчої комісії у 2015-2016 роках – мітинги, протести. Але позиція міської ради – не можна відключати окремі приміщення. І рішення Дніпропетровського апеляційного суду лише підтвердило правову позицію. Але наразі у цьому питанні встановлений статус-кво. Зараз система теплозабезпечення дуже розбалансована. І ми працюватимемо з тим, що маємо на сьогодні, будемо оптимізувати і модернізувати її вже у тих умовах, в яких вона знаходиться зараз, – сказав Мосін.


Раніше Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд задовольнив позов держпідприємства «Кіровоградтепло», у якому воно вимагало визнати протиправними дії міжвідомчої комісії під час видачі дозволу на від’єднання від мереж централізованого опалення і скасувати їх.


Інформація про це збурила жителів обласного центру. Втім згодом з’ясувалося, мова йде про конкретний випадок. Проте у «Кіровоградтепло» заявили про підготовку інших позовів з аналогічної проблеми.

e-max.it: your social media marketing partner