Першокласники отримають нові сучасні парти за рахунок державного бюджету

, Олена Сідорова

02981Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко підписав розпорядження про розподіл між територіями близько 35 мільйонів гривень із держбюджету на виконання першочергових завдань. Про це він повідомив під час засідання колегії облдержадміністрації. Одне із таких завдань – забезпечення першокласників, які у вересні цього року розпочнуть навчання за програмою Нової української школи, новими багатофункціональними партами – відповідно до рекомендацій профільного управління, повідомляють в облдержадміністрації.

– Наші першокласники у 2018 році отримають сучасні парти, якими ми з вами забезпечимо школи області за рахунок державних коштів, – наголосив Сергій Кузьменко.

Він також зауважив, що зазначені кошти спрямують і на навчання вчителів майбутніх першокласників. Для педагогів проводитимуть спеціальні тренінги з метою освоєння методики викладання Нової української школи.

– Також на інші заходи спрямують кошти державного бюджету. Я наголошую, що всі ті вимоги, які ставить держава, мають бути виконаними в кожному районі, у кожному місті нашої області. А ми повинні отримати помітний позитивний результат, – наголосив Сергій Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner