На ремонт доріг місцевого значення виділили значні кошти – Сергій Кузьменко

, Олена Сідорова

02983На Кіровоградщині виконали ямковий ремонт майже на всіх дорогах міжнародного значення. До 1 червня, відповідно до завдання уряду, необхідно завершити ямковий ремонт на дорогах державного значення. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час засідання колегії сьогодні, 3 травня, повідомляють в облдержадміністрації.

Він також зазначив, що область цього року вперше отримала значні кошти на ремонт доріг місцевого значення – 380 мільйонів гривень виділили з Державного дорожнього фонду, які пропорційно до протяжності місцевих доріг розподілять між територіями.

Голова облдержадміністрації дав доручення керівнику профільного департаменту облдержадміністрації якісно підготувати проектно-кошторисну документацію та вчасно провести усі необхідні тендерні процедури, щоб підрядники мали змогу якомога швидше розпочати освоєння цих коштів на ремонт доріг місцевого значення.

Керівникам райдержадміністрацій та міст Сергій Кузьменко доручив взяти під особистий контроль використання коштів Державного дорожнього фонду, виділених на покращення стану доріг області.
e-max.it: your social media marketing partner