У Кіровограді шукають партнерів і меценатів для проведення Дня вуличної музики

, Олена Сідорова

02984В обласному центрі відбудеться масштабний музичний захід – День вуличної музики 19 травня. Нині організатори шукають партнерів і меценатів, аби провести захід на достойному рівні.

День Вуличної Музики – наймасштабніша волонтерська ініціатива у світі, започаткована як музичний флешмоб у 2007 році литовським музикантом Andrius Mamontovas у Вільнюсі.

Ідея свята надзвичайно проста – щороку у третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів збираються разом на вулицях свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що.

День Вуличної Музики у всіх країнах та містах проходить як волонтерський проект з мінімальним бюджетом або навіть за його відсутності.

Організатори свята запрошують до участі меценатів і партнерів, які можуть надати інформаційну підтримку, допомогти мінімальним фінансуванням, надати музичне обладнання, організувати харчування для музикантів та волонтерів, розмістити у себе іноземних музикантів та гостей свята з інших міста, організувати транспортні перевезення, надати в користування біотуалети, допомогти з друком футболок для волонтерів, допомогти з друком поліграфії тощо.

Зареєструватися можна за посиланням.
e-max.it: your social media marketing partner