Троє жителів Кіровоградщини стали кращими знавцями Євросоюзу

,

02988Троє жителів області стали кращими знавцями Євросоюзу за результатами вікторини, яку вже п’ятий рік поспіль проводить представництво ЄС в Україні.

Знання Європи та Євросоюзу у вікторині оцінювали за кількома категоріями. Перемогу у «простій» категорії питань і друге місце у «складній» категорії здобув Ян Удовіченко з Долинської.


У двадцятку кращих знавців Європи потрапили також жителька Знам’янки Каріна Онищенко та жителька Балахівки Петрівського району Катерина Кущ.


– Це освітній проект, який має на меті поглибити знання українців про європейські країни та Євросоюз, і таким чином швидше інтегрувати українців у Європу, – пояснили у представництві ЄС в Україні і зазначили, переможці отримають спеціальні подарунки та грамоти, а п’ятеро найкращих гравців кожної з категорій запросять на церемонію нагородження, яка відбудеться у вересні.


Загалом у вікторині взяли участь майже 34 тисячі українців. Це найбільша кількість зареєстрованих учасників за увесь час проведення конкурсу, констатують у Представництві ЄС в Україні.

e-max.it: your social media marketing partner