У Кіровограді відкриється фестиваль «Травневі музичні зустрічі»

,

03013У Кіровограді відкриється традиційний всеукраїнський фестиваль камерної та симфонічної музики «Травневі музичні зустрічі». Триватиме музичне свято з 16 по 29 травня, повідомила заступник директора по концертній діяльності Оксана Буртова.

– Відкриватиме фестиваль симфонічний оркестр Кіровоградського музичного коледжу концертом на відкритому майданчику перед філармонією. Крім того, в рамках фестивалю, в обласній філармонії прозвучать відомі твори музичних класиків у виконанні камерного оркестру Тернопільської філармонії, симфонічного оркестру Вінницької філармонії. Нову програму представить кіровоградський камерний оркестр «Концертіно», – анонсує Оксана Буротова і запрошує усіх цінителів класичної музики приходити на концерти.

Долучитися до музичного свята зможуть і жителі області, повідомили у філармонії. З концертами камерної музики у Новоархангельську, Рівному Новоукраїнського району та в Новоукраїнці 17-18 травня виступить Тернопільський камерний оркестр, в Олександрії 22 травня можна послухати Полтавський камерний оркестр, 15 травня Криворізький камерний оркестр виступить у Бобринці.
e-max.it: your social media marketing partner