У Кіровограді завершилися обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО

, Олена Сідорова

03029Обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО «Сила життя. Спорт», що проходили на базі обласного госпіталю, завершилися сьогодні, 7 травня, пише CBN.

Як і обіцяв головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко, переможців було багато: всі ті, хто брав участь у змаганнях. А це команди військової частини 3011 (Національної гвардії), третього полку спеціального призначення, команда Центру допомоги учасникам АТО Знам’янського району на чолі з Володимиром Мухуровим та команда ветеранів АТО, що лікуються у шпиталі.

Але серед переможців все ж були найкращі чи найвдаліші. В дартс найвлучнішим був Ігор Сірафім, наймогутнішим в армреслінгу став Павло Похиленко, найшвидшим у швидких шахах виявився Денис Герман, найточніший у киданні фризбі – Олександр Сіренко.

У фінальній грі з настільного хокею зустрілися Тетяна Шевченко та Галина Руденко, які відсіяли всіх представників сильної статі у попередніх іграх.

Найбільшу зацікавленість викликали змагання з амреслінгу. Там і глядачів, і учасників було багато.

Всі учасники отримали сертифікати від Кіровоградського обласного відділення Національного олімпійського комітету, під егідою якого й відбувалися змагання.

Нагадаємо, змагання учасників та ветеранів АТО у Кіровограді планують зробити щорічними.

фото: «Кіровоградська правда»

 

 

03027 03028

03025

e-max.it: your social media marketing partner