Голова ОДА доручив привести до належного стану сміттєзвалища на території області

,

03113Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко звернувся до директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олександра Ковтунова із завданням привести до належного стану сміттєзвалища.

Олександр Ковтунов прозвітував про результати роботи із облаштуванням сміттєзвалища поблизу Знам’янки.

За його словами, нині сплановано територію сміттєзвалища, проводяться роботи з розсипки побутових відходів з метою уникнення пожеж. Триває прибирання території, що межує з сміттєзвалищем.

– Цього тижня основну роботу буде завершено, – зауважив посадовець.

Сергій Кузьменко відзначив позитивні зрушення та доручив у найкоротші терміни привести дане місце збереження побутових відходів у належний стан.

– Кожного дня помітні зрушення. Бачу, як працює техніка. Проте говорити, що наведено лад – зарано. Сподіваюсь, що в стислі терміни виконаєте поставлене завдання, – наголосив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації звернув увагу керівника департаменту на те, що в області продовжує знаходитись в неприглядному стані значна кількість місць.

– Слід продовжувати системну роботу, якщо потрібно залучати кошти з екологічного фонду, щоб крок за кроком наводити лад в області в екологічних питаннях, – зауважив Сергій Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner