Інститут імені Ельворті спільно з «AgroExpo» оголосили конкурс реклами агровиставки

, КП

02690Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті спільно з національною агропромисловою виставкою «AgroExpo» оголошує конкурс реклами виставки, повідомляють на офіційній сторінці навчального закладу у Facebook.

До участі в конкурсі запрошують учнів 10-11 класів і студентів коледжів Кіровоградщини.


Конкурсанти мають розробити комплекс реклам для міжнародної агропомислової виставки «AgroExpo».


Змагання відбуватимуться у три етапи.


До 1 червня необхідно заповнити анкету учасника, яка знаходиться на сайті закладу – www.eti.kr.ua, в розділі «Конкурс реклами «АгроЕкспо» і надіслати її на електронну пошту: [email protected].


Потім 5 червня для конкурсантів проведуть ознайомчу екскурсію виставкою. Проїзд учасникам в межах області відшкодують. Після чого, 15 червня учасники мають презентувати слоган і рекламний плакат.


Третій етап – 20 вересня презентація рекламного відеоролика. Для цього, усім бажаючим пропонують пройти безкоштовний курс навчання з 27 серпня по 16 вересня в цифровій лабораторії економіко-технологічного інституту.


Переможців конкурсу оголосять 27 вересня на міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо».


Учасник, який займе перше місце, отримає 4000 тисячі гривень, друге місце – 2500 гривень і третє – 1500.


Окрім цього, переможці конкурсу, які вступатимуть до Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті, матимуть можливість отримати 20 додаткових балів до ЗНО для отримання грантів на безкоштовне навчання в інституті.


Деталі за телефоном: (0522) 24-63-41, (066) 149-80-08 або (097) 519-24-65.

e-max.it: your social media marketing partner