У Кіровограді шукають свідків аварії, в якій постраждав дідусь з онуком

, КП

03145Кіровоградка Олена Фоменко – мама хлопчика і донька чоловіка, яких збили на перехресті вулиць Коваленка і Пацаєва 11 травня, шукає свідків аварії.

Близько 17:00 години автомобіль «Opel» збив на пішохідному переході хлопця і його дідуся. Їх обох госпіталізували в лікарню.


– За словами водія Opel, він рухався в напрямку вулиці Попова і на пішохідному переході з-за маршрутки, яка їхала попереду, неочікувано вискочили двоє людей. Внаслідок аварії чоловіка 1953 року народження і хлопця 2002 року народження госпіталізували. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, – повідомляли у патрульній поліції.


Олена Фоменко звертається до всіх, хто міг стати свідком аварії, відгукнутися.


– Я хочу розібратися у цій ситуації! Син каже, що коли вони підійшли до пішохідного переходу, водій маршрутки зупинився і вказав рукою, щоб вони йшли. А от з-за маршрутки вже виїхав «Opel», якого ні батько, ні син не бачили. Удар більше прийшовся на батька. У сина забоїни, а у батька проблеми з ногою. Хочу знайти свідків тієї ситуації, щоб зі слів очевидців відновити події,– звертається Олена.


Усіх, хто був свідком аварії, просять телефонувати за номером: (068) 461-02-90 (Олена).

e-max.it: your social media marketing partner