Цього року на Кіровоградщині реалізують 58 інвестиційних проектів сільського господарства

, Олена Сідорова

03155Цього року в сільському господарства запланували реалізувати 58 інвестиційних проектів на загальну суму понад 815 мільйонів гривень, повідомляють в облдержадміністрації.

У рослинництві реалізують 17 проектів, зокрема, запланували будівництво та реконструкцію 12 комплексів, зерносховищ (складів, зерносушарок) із зберігання та очищення зерна у дев’яти районах області, двох елеваторів та млина у Голованівському і Новгородківському районах та овочесховища у Новоукраїнці.

У тваринництві планують реалізувати 11 проектів: реконструкція молочно-товарного комплексу у Петрівському районі та трьох тваринницьких приміщень у Голованівському та Новоукраїнському районах, капітальний ремонт тваринницьких приміщень у Благовіщенському районі, а також організація вирощування бройлерів у Гайворонському районі та розведення сома мармурового кларієвого у Петрівському районі.

Також запланували реалізувати 34 інвестпроекти з модернізації та оновлення парку сільгосптехніки та інших напрямів на загальну суму більше 500 мільйонів гривень.

e-max.it: your social media marketing partner