У Петрівському районі завершують будівництво футбольного майданчика (ФОТО)

, Олена Сідорова

03156Відповідно до урядової програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям», у селі Новий Стародуб Петрівського району за кошти держбюджету та співфінансування з місцевих бюджетів проводять реконструкцію спортивного майданчика для міні-футболу. Роботи планують завершити до кінця травня, пише CBN з посиланням на облдержадміністрацію.

На реалізацію проекту виділили близько півтора мільйона гривень. Голова райдержадміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара і керівник комунального закладу «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Григорій Москалець проінспектували хід будівельних робіт на об’єкті.

Наразі будівельники вже майже завершили підготовчі роботи з улаштування основи футбольного поля зі щебеню, змонтували бортові камені та розпочали монтаж огорожі.

До реалізації проекту долучилося і базове господарство Новостародубської сільської ради – ПСП «Зарічне», – керівники якого допоможуть встановити освітлення на території футбольного поля.

 

03157 03158

e-max.it: your social media marketing partner