Для представників трьох громад проведуть інтеграційну зустріч

, Олена Сідорова

03193Громадська спілка «Громадські ініціативи України» запрошує активістів та активісток із трьох громад – Бобринецької, Маловисківської та Новоукраїнської, взяти участь у спільній інтеграційній зустрічі 26 травня, повідомляють у міськраді.

Ця зустріч стане майданчиком для презентації ідей, пошуку партнерів, отримання інформації про нові ініціативи та можливості, а також про вже існуючі практики в сфері громадського залучення та активності. Учасники говоритимуть про розвиток громадських організацій та ініціатив, що працюють на місцевому рівні.

Крім того, під час зустрічі оголосять про початок та умови конкурсу міні-грантів для представників трьох громад.

Заявки на участь приймають до 20 травня 2018 року. Для цього треба заповнити анкету за посиланням.

До участі запрошують представників та представниць громадських організацій, ініціативних груп, молодіжних об’єднань, які діють у громадах і вмотивовані до розвитку та налагодження партнерства.

Спілка «Громадські ініціативи України» забезпечить роздаткові матеріали, харчування під час події та транспорт для відібраних учасників та учасниць.

За детальнішою інформацію можна звертатися за контактами координаторів у кожній ОТГ:

– Новоукраїнська ОТГ – Любов Ропало: (099) 947-01-65, [email protected];

– Маловисківська ОТГ – Ірина Ткаченко (097) 693-11-63, (095) 382-34-83, [email protected];

– Бобринецька ОТГ – Олег Овчаренко (067) 276-88-26, (093)-547-87-75, [email protected].

Зустріч відбувається у межах проекту «Голос громади» в Кіровоградській області в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
e-max.it: your social media marketing partner