У Новоукраїнському районі тиждень розшукують безвісти зниклого чоловіка

, КП

FB IMG 1528090934042Рідні розшукують безвісти зниклого 54-річного Юрія Цензуру з Помічної Новоукраїнського району. Чоловік пішов з дому вранці 29 травня і досі не повернувся.

– Мама бачила, як рано вранці горіло світло на ганку. Подумала, що батько збирається на риболовлю. О 7:00 прокинулася, його вже не було. До обіду батько не повернувся, почала дивитися вдома – велосипед, мотоцикл, вудочки – все було на місці. Дочекалася до 18:00 години, потім повідомила нам і в поліцію. Документи він не брав, телефон теж вдома лежав вимкнений і відформатований – ніяких контактів, повідомлень у ньому немає. Записки ніякої не залишив. Ні з ким не сварився і боргів не мав. Кажуть, наче у той день його вранці бачили на базарі. Зараз переглядаємо відео з камер спостереження. Але поки що ніякої інформації про нього не має. Просто зник, безвісти, – розповідає «КП» син Юрія – Максим.

На зріст чоловік 197 см, нормальної статури. У нього русяво-сиве волосся, має залисини на лобі.

Рідні звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Юрія повідомити за телефонами: (098) 201-61-43 (Максим – син) або 102.
e-max.it: your social media marketing partner