«Приватбанк» інвестував понад 100 мільйонів гривень у бізнес Кіровоградщини

,

03424«Приватбанк» інвестував понад сто мільйонів гривень у бізнес Кіровоградщини. Про це у прес-центрі CBN повідомив заступник директора Кіровоградської філії «Приватбанку» Олексій Харін сьогодні, 13 червня.

За його словами, минулого року ця цифра становила 27 мільйонів гривень.

Цьогоріч 100 мільйонів надали саме представникам малого та середнього бізнесу в таких напрямках, як торгівля, агробізнес, будівництво, тваринництво, перевезення, сфера послуг та енергоефективність.

– Кошти були направлені на модернізацію та розвиток підприємництва, завдяки чому створювалися нові робочі місця і підіймався рівень життя людей, зросли надходження до місцевих бюджетів і таким чином економіка в цілому, – розповів Харін.

Як зазначила керівник з кредитних операцій ПриватБанку Яна Дейкун, флагманськими продуктами фінустанови є програми КУБ/АгроКУБ, кредитний ліміт «Підприємницький» та кредитний ліміт на рахунок. АгроКУБ направлений на потреби саме аграріїв, дозволяє їм отримувати до мільйона гривень без застави та мати адаптований графік погашення по кредитах.

– Кредитні ліміти також надаються у розмірі до мільйона гривень, не потребують оформлення застави, тобто додаткових витрат, і автоматично встановлюються на рахунки клієнтів, які зацікавлені в їх використанні, – розповіла Яна Дейкун.

Крім того, якщо бізнес клієнтів дозволяє, є прозорим та офіційним, банк не обмежує підприємців у граничній сумі.

Банк має ще п’ять аграрних програм: кредитна лінія, агросезон (дає можливість погашати кредит у терміни, коли аграрії отримують максимальний дохід), інвестиційний кредит (кредитуватися можна у великих розмірах до п’яти років), лізинг сільськогосподарської техніки, автотранспорт, обладнання та кредит на придбання техніки з компенсацією.

Остання програма дає можливість отримати кредит, а потім компенсацію від держави.

За словами Харіна, в минулому році на компенсацію 20% коштів, витрачених на придбання вітчизняної сільгосптехніки, держава направила приблизно півмільярда гривень.

фото: Григорій Зуб, CNB
e-max.it: your social media marketing partner