Журналісти «КП» і CBN поповнили банк крові

,

03432Журналісти «КП» разом із колегами з «CBN: Центральноукраїнського бюро новин» у всесвітній День донора долучилися до корисної справи і поповнили банк крові.

Олена Сідорова і Наталка Маринець стали донорами вперше.


– Давно хотіла стати донором, але самостійно ніяк не наважувалася. Надихнув до здачі крові проект «КП» «Я – донор» – історії про те, як люди зробили перший крок, і що їх до цього мотивувало. Насправді це зробити не важко і зовсім не страшно, – зазначила Олена Сідорова.


– Раніше кров не здавала, хоча часто робила публікації у соцмережі, на сайті і в газеті про те, що комусь потрібна кров. У День донора редакцією вирішили піти і здати. Це зовсім не страшно. А розуміння того, що твоя кров допоможе комусь – надихає. На цьому зупинятися не збираюсь, і за якийсь час знову планую піти здати кров, – додає Наталка Маринець.


Колега з CBN Олексій Гора кров здавав не вперше. Як колишній АТОвець розуміє – донором бути надзвичайно важливо.


– Бути донором – важлива справа, адже можна врятувати чиєсь життя. Розуміння цього надихає, – наголошує журналіст.


Нагадаємо, уже більш як півроку «КП» спільно з благодійним фондом «Янгол життя» реалізує проект, покликаний популяризувати донорство. Газета публікує світлини і короткі історії людей, які не шкодують своєї крові заради порятунку життів. До «Я – донор» долучилися кращі фотографи обласного центру – Леся Присяжна та Ігор Філіпенко. З моменту старту проекту участь у ньому взяли десятки героїв.

 

034330343403435

 

фото: Ірина Іванова, Олена Сідорова

e-max.it: your social media marketing partner