Апеляційний суд відпустив підозрюваного у смертельній аварії у Знам’янському районі під домашній арешт

, КП

03119Апеляційний суд Кіровоградської області відпустив водія автомобіля «Volkswagen Touareg», якого підозрюють у скоєнні автокатастрофи поблизу села Суботці Знам’янського району, під час якої загинула ціла родина, під домашній арешт учора, 20 червня. Про це «КП» повідомила адвокат потерпілої Марина Гуцул.

– 7 червня Ленінський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб. Однак учора Апеляційний суд Кіровоградської області змінив запобіжний захід на домашній арешт. Це рішення не оскаржується. Аргументували тим, що він також отримав травми під час аварії, йому потрібне лікування, він знаходиться у лікарні. За умови запобіжного заходу тримання під вартою, біля його палати чергували два конвоїри, які не заважали лікувальному процесу. Після зміни запобіжного заходу їх там не буде, – розповідає «КП» Марина Гуцул. – Але умови запобіжного заходу не зовсім виконуються – чоловік перебуває не вдома за певною адресою, а в лікарні, на ньому нема електронного засобу стеження. Потерпілі шоковані таким рішенням і бояться, що чоловік може втекти. Адже його підозрюють у смерті чотирьох людей, він близько 15 разів фігурував у грубих порушеннях правил дорожнього руху.

 

Як повідомляла «КП», страшна аварія сталася неподалік села Суботці на трасі Кіровоград-Знам’янка у суботу, 15 травня ввечері. Не розминулися дві іномарки «Toyota Highlander» і «Volkswagen Touareg». Внаслідок лобового зіткнення загинуло четверо осіб з автівки «Toyota» – двоє дітей, їхній батько і дідусь. Водія і пасажира «Volkswagen», а також жінку з «Toyota» госпіталізували.

e-max.it: your social media marketing partner