Запасів хлору в «Дніпро-Кіровоград» лишилося на кілька днів

,

03749Запасів рідкого хлору для очищення питної води у підприємства ОКВП «Дніпро-Кіровоград» залишилося на два-три дні, про це розповів генеральний директор підприємства «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик, повідомляє «Канал Кіровоград».

– У Кіровоградській області ситуація стоїть на межі, нам привезли кілька контейнерів минулого тижня. Обіцяють довезти ще цього тижня. Зараз у всіх практично на кілька діб запасів і у нас теж на дві-три доби запасу, але зараз вже починаються поставки хлору різними приватними підприємствами. Ідуть переговори. Нам надійшла пропозиція із «Дніпроазоту», що вони запустяться і будуть продавати. Ми очікуємо, що ми цей пік відсутності хлору переживемо і що відключати воду не будемо, – наголосив Роман Ілик.

Нагадаємо, єдиний виробник рідкого хлору в Україні завод «Дніпроазот» призупинив своє виробництво у червні. Компанія готова відновити роботу за умови підвищення цін на хлор до 30 тисяч гривень за тонну з ПДВ. Про це повідомив комерційний директор «Дніпроазоту» Дмитро Пустовойт. За його словами, відповідний лист-звернення представники компанії спрямували до Антимонопольного комітету. За даними віце-президента асоціації «Укрводоканалгеологія» Ольги Бабій, без очищеної води через дві-три доби може залишитися Кіровоград, а у суботу – Харків.
e-max.it: your social media marketing partner