Поліція відкрила провадження через вибух на стоянці Козуба у Кіровограді

,

03786Поліція відкрила кримінальне провадження через вибух на «складах Брайченка» у Кіровограді за адресою Чорновола,2В, повідомили «КП» джерела у правоохоронних органах.

Згідно з інформацією, провадження відкрили за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу – хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.


Як вдалося з’ясувати «КП», вибухівка зтенонувала в суботу ввечері на території «складів Брайченка». Про інцидент повідомила директор товариства з обмеженою відповідальністю «Комунальник-сервіс» Олена Карпенко.


Згідно з інформацією YouControl, засновником даного ТОВ є Ігор Козуб – представник ВО «Рух захисту української мови» та ГО «ДІЯ» (Національний рух «Державницька ініціатива Яроша»).


Внаслідок вибуху постраждало п’ять машин.


Сам Ігор Козуб інформацію про вибух «КП» підтвердив.


– Що за предмет (вибухнув – «КП»), я нічого не знаю і тому пояснювати не можу. Погроз не було. Там звичайна хуліганка може бути просто. Зараз дуже багато на руках різних пристроїв... Та хай займаються правоохоронні органи, – сказав він.


Як учора повідомляла «КП», версію про замах на вбивство поліція не розглядає.

e-max.it: your social media marketing partner