«Батьківщина» звозитиме людей під ЦВК у день виборів – євромайданівці

,

«Батьківщина» готує масові акції протесту в день виборів. Обласні організації партії вже отримали вказівку звезти на 25 травня до Києва людей для проведення акції протесту під Центральною виборчою комісією, повідомляє «Кореспондент» з посиланням на оприлюднену інформацію в групі Евромайдан у Facebook.

– Дано вказівку обласним підрозділам звозити на 25 травня людей до Києва для організації під ЦВК акції протесту «проти нечесних виборів». Зокрема, Київський обласний штаб отримав рознарядку забезпечити явку не менше 5 тисяч чоловік. Крім того, Сергій Власенко, який став членом Вищої Ради Юстиції, готується розгортати роботу з окружними адмінсудами на предмет оскарження результатів виборів, – йдеться в повідомленні групи.

За коментарем «КП» звернулася до Кіровоградської обласної організації партії «Батьківщина», проте там зазначили, що вперше чують про організацію такої акції, і відповідних вказівок не отримували.

- Я офіційно заявляю, що «Батьківщина» ні на які пікети везти людей не буде. Ніхто нікуди не збирається. І взагалі, як це можна у день виборів таке робити, - сказала заступник голови обласної організації партії «Батьківщина» Олена Армаш і назвала інформацію про акцію черговою спробою «доброзичливців» очорнити партію.
e-max.it: your social media marketing partner