У Світловодську з недобудови впав хлопчик

, КП

03838У Світловодську з другого поверху недобудованого будинку по вулиці Червоній впав 9-річний Федір Якунін у понеділок, 23 липня. Хлопчика з численними травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Світловодської районної лікарні, пише «Світловодськ».

– Двоє моїх дітей, племінник і ще двоє хлопців гуляли ввечері на вулиці. Без дозволу дорослих піднялися на другий поверх недобудованого будинку і молодший син Федір упав униз. Старший прибіг додому, щоб погукати мене. Коли я примчався, хтось вже викликав швидку допомогу. У лікарні лікарі зашили сину розбиту голову, наклали гіпс на зламані руки, видалили селезінку, бо вона після падіння розірвалася. Кількість гематом важко порахувати, – розповідає батько хлопчика – Олег.


Чоловік хвилюється, що подібний випадок може статися і з іншими дітьми, адже міська влада не звертає уваги на цю недобудову, немає огорожі, ділянка довкола поросла бур’янами.

 

Нагадаємо, на почтаку червня у Знам’янці у районі дитячої поліклініки загинула 17-річна дівчина. Вона кинулася з четвертого поверху недобудови.

 

фото: svetlovodsk.com.ua

e-max.it: your social media marketing partner