Під Знам’янкою підприємство Моцного зливає на поле свинячі фекалії? (ФОТО, ВІДЕО)

,

03841Неподалік Знам’янки на території колишнього цегельного заводу підприємство скидає свинячий гній. Відео і фото фекального озера у соцмережі опублікували Василь Безай і Олександр Остапов.

«Фотоінформація для Кіровоградської обласної екологічної інспекції та департаменту екології Кіровоградської ОДА – величезна лагуна свинячого гною від свиноферми ТДВ «Колос» на території колишнього цегельного заводу в районі метеостанції, звідси знам’янчани отримують на півміста неповторний запах свинячого гною, а жителі Дмитрівки та Диківки до ставків і колодязів корисні смакові добавки», – коментує свої світлини Василь Безай.


«Ось що робиться неподалеку міста. Відходи від свинячого бізнесу Моцного виливаються щодня просто на це поле. Поруч водогін. Смрад страшний. При цьому підприємство «Колос» не має дозволу на викид відходів. А це вже кримінал», – пише Олександр Остапов.


Згідно з даними Інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю), директором ТДВ «Колос» є Василь Моцний. У 2009 останньому присвоїли звання «Почесного громадянина Олександрії», нині його називають спонсором «Батьківщини» у Знам’янському районі.

 

e-max.it: your social media marketing partner