Кіровоградщина готується до наймасштабнішої в Україні агровиставки

,

03845Буквально два місяці залишилося до наймасштабнішої події в агропромисловому комплексі України. Кіровоградщина активно готується до проведення «Agroexpo-2018». Цьогоріч із 26 по 29 вересня організатори обіцяють ще більше виставкової площі, ще більше брендів і техніки, ще більше вражень.

За шість років «Agroexpo» виросла до найбільшої виставки України й увійшла до десятки найбільших у Європі. Генеральний директор підприємства-розпорядника виставки «Украгроекспо» Ігор Глібко пояснює, причиною росту є унікальна концепція і формат.

– Ми не заробляємо гроші, ми створюємо зручний майданчик для українських аграріїв із одного боку, і для виробників сільськогосподарської техніки – з іншого, – зауважує він і додає, на виставці можна буде не лише побачити техніку, а й оцінити її в роботі. – Щодня на спеціальному полігоні проходитимуть польові демонстрації: дискові борони, сівалки, плуги, культиватори, обприскувачі, розкидачі добрив... Уже відомо, що свою техніку представлять відомі бренди «Lemken», «Ельворті» («Червона зірка»), «Kuhn», «ХТЗ» та інші.

Розпорядник уточнює, загалом на полігоні кожного дня буде нагода побачити близько трьох десятків одиниць техніки, а аграрії зможуть придбати зі знижкою від 5% до 10%.

Уже традиційно «Agroexpo» проводитиме стронгмен-шоу під керівництвом Василя Вірастюка. Втім нинішнього року захід набуде кардинально нового формату. Організатори виставки спільно з Федерацією стронгмену України влаштують міжнародні змагання – етап Кубку Європи, де українські богатирі змагатимуться з силачами інших країн.

Так само відбудеться народний «Покровський ярмарок». Відвіду­вачів розважатимуть конкурсами і частуванням.

– Конкурс на найбільший гарбуз пройде на другий день виставки, 27 вересня. Переможець отримає супер-приз. Гості виставки зможуть також придбати товари народно-ужиткового мистецтва і різноманітну сувенірну продукцію від майстрів з усієї України, – анонсує Ігор Глібко.

Загалом «Agroexpo-2018» розташується на площі у 125 тисяч квадратних метрів. Парковку організатори цьогоріч розширять до п’яти тисяч місць. Як і раніше, до виставки курсуватимуть безплатні автобуси.

фото: ukragroexpo.com
e-max.it: your social media marketing partner