Дерев’янко у Кіровограді згадав про Табалових

,

03945Народний депутат, один із лідерів партії «Рух нових сил», кандидат у президенти Юрій Дерев’янко презентуючи свою програму, згадав і про Табалових у Кіровограді сьогодні, 4 серпня.

Зокрема Дерев’янко наголосив, що одним із чотирьох основних пунктів його передвиборчої програми є плавний перехід до прямої демократії.

– Громадяни Швейцарії, наприклад, мінімум чотири рази на рік приймають важливі державні рішення. Місцеві – ще частіше, раз на два місяці. Ми ж голосуємо раз на п’ять років, – зауважив кандидат і пояснив, що в Україні необхідно запровадити політичну відповідальність. – Ви пам’ятаєте у 2012 році таких депутатів Табалових? Я тоді вперше потрапив до парламенту і бачив усі ці страхіття. Тоді деякі депутати в тому числі і Табалов перескочили в інший табір, хоча громадяни голосували як за тих людей, котрі триматимуть демократичну, європейську лінію. Що в такому випадку треба робити? Це політична відповідальність, яка має негайно настати шляхом голосування і відкликання таких депутатів.

Водночас Дерев’янко наголосив, що країна потребує серйозних змін.

Як кандидат, він також пропонує перехід до неоекономіки й цифрової держави, а також має власний план дій повернення та відновлення анексованих територій.
e-max.it: your social media marketing partner