Організатори фестивалю для дітей-сиріт у Кіровограді запрошують волонтерів і меценатів

,

03976В обласному центрі вперше відбудеться благодійний фестиваль для дітей-сиріт «Мама + Я» 10 вересня, повідомили організатори заходу, пише CBN.

17 вересня фестиваль вже 12-й раз проведуть у Дніпрі, 4 вересня захід вдруге відбудеться у Запоріжжі, Кіровоград вперше долучиться до благодійної ініціативи 10 вересня. Учасники заходу – сім тисяч дітей із притулків, дитячих будинків, інтернатів, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Організатори заходу – благодійний фонд «МАМА плюс Я» та продюсерський центр ArtComb. Фестиваль відбудеться за підтримки Кіровоградської облдержадміністрації.

У рамках свята відбудуться майстер-класи, розваги від аніматорів, спортивні заходи, виставка дитячих робіт, концерт тощо. До проведення заходу долучаться професійні артисти, співаки, спортсмени, представники творчої інтелігенції, які в подальшому допомагатимуть дітям реалізувати себе.

Фестиваль «Мама + Я» – це можливість дітям-сиротам проявити свої таланти в творчості, спорті. Зрозуміти, що вони не відділені від соціуму, а інтегровані в нього.

Підготовка та реалізація такого масштабного проекту для дітей-сиріт вимагає величезних ресурсів, часу, фінансування, підтримки волонтерів, юристів, психологів і меценатів. Саме тому організатори запрошують всіх охочих долучитися до цієї благородної справи.

Деталі за телефонами: (067) 563-41-83 та (099) 362-83-22.
e-max.it: your social media marketing partner