У партії Ляшка відхрещуються від однопартійця, який морив голодом дитину

, КП

04036На Кіровоградщині члени «Радикальної партії Олега Ляшка» відхрещуються від Олександра Мольченка, який морив чотирирічного сина голодом, і запевняють, що кілька років уже не спілкуються з ним через його надто активну діяльність.

– Він нам не однопартієць. Ми з ним попрощалися ще три роки тому, коли почав чудити. Він не захотів виходити з партії. Почав ходити все знімати – на пошту, у лікарню наскоки, почав тероризувати людей... Ми йому говорили, що можна нормально працювати з людьми, домовлятися. А він то пише кляузи усюди, то ще щось подібне. Але за дітей його я тільки нещодавно дізнався. Поки мандат не отримав, – був нормальним хлопцем, разом працювали. Тільки мандат отримав, він наче корону на голову вдів і все, – прокоментував «КП» очільник Новоукраїнської парторганізації Андрій Ратушний.


Тим часом у Кіровоградській територіальної організації заявили, що мають намір позбавити депутата мандата.


– Готуються документи, щоб на цьому тижні прибрати його з фракції Новоукраїнки, також йде робота над тим, щоб позбавити Мольченка депутатського мандата, – сказав голова організації Михайло Бевзенко.

 

Як раніше повідомляла «КП», наприкінці минулого тижня поліція, медики та соціальні служби вимушені були через санкцію суду забрати чотирирічного хлопчика від батьків. Замість 16 кілограмів, характерних для свого віку, малюк важив усього 7! Дорогою до лікарні дитина постійно просила їсти.


Батьком хлопчика виявися депутатом районної ради від «Радикальної партії Олега Ляшка». Він заявив, що худоба – то наслідок тестування медиками препаратів на малому ще коли той був немовлям.


На своїй сторінці у соцмережі батько написав, що ситуацію з вилученням дитини вважає «політичною розправою».

e-max.it: your social media marketing partner