У Панчівській школі цієї зими буде тепло, якщо грошима «скинуться» усі

,

У Панчівській сільській школі Новомиргородського району реалізується проект Програми розвитку ООН та ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». У його рамках передбачається капітальний ремонт системи опалення навчального закладу, а також встановлення піролізних котлів нового покоління, що працюють на біомасі. Однак поки що керівництво району у пошуках коштів на виконання цих робіт.

Наразі в рамках реалізації проекту школа отримала 2 котли «Анкот». Втім, для завершення робіт потрібні кошти, яких навчальний заклад немає. І хоча фінансове питання ще не вирішене, ремонті роботи планується розпочати вже з 1 червня.

– Для завершення реалізації даного проекту необхідне обов’язкове співфінансування з обласного, районного, місцевого бюджетів, а також кошти громади. Як результат, досягнуто домовленості між куратором проекту, головою сільради та громадою щодо співпраці. Це дозволить і кошти зекономити, і суттєво поліпшити умови навчання дітей, – повідомила начальник управління економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та промисловості Новомиргородської РДА Олена Наливайко.
e-max.it: your social media marketing partner