Небезпечні дороги Кіровоградщини обладнають камерами відеоспостереження

,

05033Задля підвищення рівня безпеки дорожнього року на Кіровоградщині дорожники встановлять на найбільш небезпечних ділянках сучасні камери відеоспостереження, повідомляють у Службі автомобільних доріг області.

– На жаль, ледь не щодня ми чуємо жахливі новини про дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими та загиблими. Цього літа їх особливо багато, тому особлива увага на те, аби знизити ризики та збільшити відповідальність водіїв, – пояснює начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко. – Камери – це, звісно не панацея, але вони повинні дещо дисциплінувати учасників руху. За рахунок коштів, виділених на експлуатаційне утримання доріг, ми плануємо встановити 11 таких камер. Дві вже поставили за власний рахунок залізничники на переїзді по дорозі Н-23. Пізніше ще плануємо встановити кілька камер на автобані М-05 «Київ-Одеса» в межах нашої області.

Згідно схем, по три камери встановлять на перехресті біля ресторації «Козачка» (обхід обласного центру та Н-23), на виїзді з Кіровограда біля готельного комплексу «Ліана» (дорога М-12), біля села Бережинка поблизу ресторації «Казанова» та дві камери в Олександрії біля заправки RUR.
e-max.it: your social media marketing partner