У Новомиргороді відремонтували спортивну школу «Колос» (ФОТО)

, Олена Сідорова

05394У Новомиргородській районній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» у рамках проекту «Здоров’я наших дітей», ініційованого очільником області Сергієм Кузьменком, завершили ремонтні роботи, які тривали більше двох років. Відтак заклад тепер має усі умови для занять спортом.

У школі займається 444 дитини. Тренує їх 13 викладачів. Працюють відділення з легкої атлетики, волейболу, баскетболу, футболу, футзалу, боротьби греко-римської, настільного тенісу.

Виконуючий обов’язки директора спортшколи Артем Меркоєв зазначає, за останні два роки у закладі значно покращилися і умови, і матеріальна база – замінили всі вікна, двері, зробили ремонти тренажерного залу, даху, адміністративних приміщень і спортивного залу, душових кабінок, зараз тривають роботи на фасадній частині.

– У спортивному залі повністю зробили стіни, підлогу, замінили опалення, за рахунок чого в зимовий період дітям буде комфортно займатися. Дах уже не протікатиме. Раніше все було у плачевному стані. Тобто зараз все зроблено для того, щоб секції повноцінно функціонували. Наші вихованці є учасниками багатьох європейських фестів, всеукраїнських змагань і не раз здобували першість у районі та області, – розповів Артем Меркоєв.

На ремонтні роботи, придбання тренажерного обладнання та меблів направили з районного бюджету 1 мільйон 300 тисяч гривень.

– Програма «Здоров’я наших дітей» охоплює безліч напрямків для покращення умов перебування дітей у школах і дитсадочках – це і ремонти їдалень, і відкриття спортивних майданчиків, і відновлення дитячих лікарень. Хочу подякувати керівництву районної влади, що приділили значну увагу тому, щоб діти мали гарні умови для занять спортом, а, відповідно, проект «Здоров’я наших дітей» успішно реалізовувався, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, у червні цього року у Новомиргороді на території опорного навчально-виховного об’єднання відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

 

05395

05393

e-max.it: your social media marketing partner