Для жителів селища Нового здорожчає вода

,

05402Обласне комунально-виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» має намір підняти тариф для жителів селища Нового, повідомив «КП» директор підприємства Ігор Ілик.

– Для всіх абонентів «Дніпро-Кіровоград» тариф однаковий. Поки триває передача водопровідних мереж комунального підприємства «Теплоенергетик» на баланс обласного комунально-виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» чинним буде нинішній тариф. Однак далі ціна на воду та водовідведення буде такою, як і для всіх інших абонентів, – уточнив Ілик і зауважив, передача майна триватиме до півроку.


Нагадаємо, нині тариф на воду та водовідведення для жителів селища Нового становить 17,69 гривні. Тариф на воду та водовідведення для абонентів «Дніпро-Кіровоград» - 26 гривень за кубометр.


Як повідомляла «КП», депутати обласної ради своїм рішенням безоплатно передали цілісний майновий комплекс водопостачання та водовідведення селища Нового на баланс обласного комунально-виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград». Досі мережі належали комунальному підприємству «Теплоенергетик».

e-max.it: your social media marketing partner