У Новоукраїнці громада збирає кошти на створення скверу

, КП

05405Громада Новоукраїнки долучилася до збору коштів на створення скверу на Соборній. Ініціював збір тамтешній мер Олександр Корінний. Реалізувати задум планують у рамках співпраці міської ради з проектами «Dobre» і «Місто-сад», яка передбачає співфінансування.

«Про це новоукраїнці мріяли давно, але для реалізації мрії потрібна участь громадськості! Пропоную почати збір коштів на реалізацію першого етапу – створення бренду та проекту парку! Його вартість – 60 тисяч гривень. Якщо нам це вдасться, то ми отримаємо від наших партнерів ще більше двох мільйонів гривень! (…) Кожна гривня – то крок до спільної мети!», – написав у соцмережі Олександр Корінний.


Наразі виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради перерахував 4732 гривні власних коштів для реалізації проекту, від інших жителів міста надійшло близько 15 тисяч гривень.


Долучитися до збору може кожен охочий – кошти можна переказати на рахунок Новоукраїнської ради сільськогосподарських товаровиробників – ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», розрахунковий рахунок 2600476255, МФО 380805, ідентифікаційний код13762496.


У призначенні платежу вказати «Для парку».

 

фото: міська рада

e-max.it: your social media marketing partner