У Кропивницькому відкрили благодійний фонд «Дивожиття»

, Олена Сідорова

05406В обласному центрі нещодавно зявився міжнародний благодійний фонд «Дивожиття». Його засновниця – волонтерка і журналістка Вікторія Семененко. Вона каже, фонд покликаний рятувати життя, допомагати батькам тяжкохворих дітей збирати кошти на лікування, а також – обєднувати людей навколо доброчинних справ.

– Чимало батьків хворих дітей звертається до мене за допомогою, для яких суми на лікування, операції чи реабілітації – захмарні, – пояснює директор фонду. – Для когось 25 тисяч гривень це ніби і не багато, а для інших – це надзвичайно велика сума. Зараз ми допомагаємо маленькій дівчинці із Кропивницького Даші Соломахі, у якої вроджена вада серця, відкрита артеріальна протока. Необхідно зібрати три тисячі євро на встановлення оклюдера – внутрішньосерцевого імпланта. Батькам дали термін до кінця року… Тому вже зараз ми розпочинаємо збір для порятунку маленького серця.

Також фонд планує опікуватися дітьми-сиротами і багатодітними сім’ями, відтак матиме ще кілька напрямків.

– Чим більше помічників у добрих справах, тим краще. Є люди, які підтримують мене у благодійній діяльності, за що їм велике спасибі. Ми з ними вже спілкуємося щодо організації благодійних проектів та івентів, які рятуватимуть дитячі життя. Взагалі долучитися до допомоги може кожен, написавши мені у Facebook. Дива творять не чарівники, а звичайні люди, тому просимо відкривати свої серця для добра, – додає Вікторія Семененко.

РЕКВІЗИТИ БО МБФ «Дивожиття»:

ПАТ КБ «ПриватБанк»
Рахунок: 26003052916748
МФО: 323583
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 42467845
Призначення платежу: «Благодійна допомога»

e-max.it: your social media marketing partner