У Кропивницькому пробігли марафон на підтримку військовополонених

, КП

05624В обласному відбувся марафон на підтримку військовополонених спецпризначенців третього окремого полку імені Святослава Хороброго – Сергія Глондара та Олександра Корінькова сьогодні, 12 жовтня.

Чоловіки перебувають у полоні 1335 днів. Рідні військових, а також небайдужі містяни разом з учасниками національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини» пробігли марафон від Фортечних Валів до площі Героїв Майдану, щоб нагадати про свою біду і знову закликати можновладців звільнити Олександра і Сергія та інших, хто нині перебуває у полоні бойовиків.


– Цим маршем хочемо привернути увагу не лише суспільства, а й нашої влади, для того, щоб вони пришвидшили процес обміну, для того, щоб вони знайшли компроміси і нарешті хлопці були вже вдома, – сказала дружина військовополоненого Олександра Корінькова – Юлія.


– Наші чоловіки у полоні вже 1335 днів. На сьогодні у нас ситуація не змінилася. Хлопці як знаходилися у полоні, так і знаходяться, ніяких дзвінків, ніяких листів, нічого у нас немає, – додає дружина Сергія Глондара – Катерина.

 

Як уже неодноразово повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками четвертий рік поспіль. Родичі військовополонених оббивають пороги усіх можливих кабінетів, аби визволити їх.

e-max.it: your social media marketing partner