Перевознику доручили займатися антитерористичною діяльністю

,

Згідно з розпорядженням в.о. міського голови, секретаря міськради Івана Марковського про розподіл повноважень, поновлений на посаді перший заступник мера анатолій Перевозник має займатися мобілізаційною роботою, антитердіяльністю та контролювати роботу управління надзвичайних ситуацій міськради.

Про це повідомив Перевозник на прес-конференції, сьогодні, 4 червня.

– Мені дали такі повноваження, щоб я не вникав в інші справи. Я прийшов на робоче місце і відчув намагання відсторонити мене від обовʼязків першого заступника. Я не підписав жодного розпорядження міського голови. Мені не зручно, але скажу, мені навіть не дали робочого місця. Якщо так продовжуватиметься далі, я візьму стілець, напишу табличку «перший заступник» і прийматиму людей біля міськради, – заявив він.

– Я публічно звертаюся до Марковського припинити підпільні ігри і зосередитися на співпраці. Місто чекає від влади реальних і конкретних дій, – додав Перевозник і зазначив, що, на його думку, у ситуацію в місті має негайно втрутитися обласна влада, зоекрама, губернатор Петік.

Водночас перший заступник мера поділився своїми планами клопотати перед вищими органами влади про дострокові вибори міського голови.
e-max.it: your social media marketing partner