У Новоукраїнці збирають розширене засідання виконкому через тариф на проїзд

, КП

05878У Новоукраїнці проведуть розширене засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглядатимуть встановлення тарифів на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування, 12 грудня, повідомляють у міськраді.

Як повідомляла «КП», з чинних 5 гривень із 1 січня наступного року вартість проїзду планують підняти до 8 гривень, а з 1 червня – до 9 гривень.
Містяни проти підвищення тарифів і скаржаться на порушення графіків транспорту.


Перевізник заявляє, що у разі не погодження нових тарифів, розірве договір з міськрадою.


«(…)виконком має 2 варіанти:
1. Не погодити підняття тарифу на проїзд. В такому разі, ПП Ревенко і ми наступного дня договір розірвемо і почнемо шукати нових перевізників чи створювати «комунальний» автопарк.
2. Погодити підняття вартості проїзду. Тоді, з 15 грудня тариф може бути 8 гривень, а з 1 червня (коли закінчиться навчальний рік) – 9 гривень.
За домовленістю, з середи (5 грудня) маршрутки рухатимуться за звичним графіком за старою ціною 5 гривень до остаточного рішення виконкому. Це «проміжний» компроміс», – написав на своїй сторінці у Facebook голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний і запрошує усіх бажаючих прийти на засідання виконкому, яке розпочнеться о 15:30 у залі районної ради.


«Запрошуємо всіх, хто бажає разом шукати вихід із ситуації, на відкрите засідання виконавчого комітету міської ради. Жителі громади, члени виконкому та перевізники обговорять і проаналізують ситуацію, висловлять кожен своє бачення і, сподіваюся, нададуть свої пропозиції! Запрошую всіх: і тих, хто критикує підняття цін і хоче розірвання договору, і тих, хто хоче маршрути зберегти! Простих рішень, на жаль, не існує!», – зауважує Корінний.

e-max.it: your social media marketing partner