Голова ОДА годину чергував на «гарячій лінії»

,

06757Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко годину відповідав на дзвінки жителів за телефоном «гарячої лінії» сьогодні, 26 лютого.

Жителі Кропивницького, Голованівського і Світловодського районів телефонували з питань ремонту доріг, медицини, освіти, облаштування умов у багатоповерхових будинках, соціального захисту. Усього надійшло 11 дзвінків.

Як зазначив директор обласного контактного центру Андрій Лаврусь, «гаряча лінія» – ефективний інструмент комунікації влади і громади.

– Це дуже зручний механізм для того, щоб кожен житель області міг поділитися з владою, що його турбує. Для цього не треба витрачати багато часу, їхати з районів на особистий прийом, а вирішити проблему в онлайн-режимі, – наголосив Андрій Лаврусь.

За статистикою минулого року, жителі області найчастіше дзвонять на «гарячу лінію» з проханням надати довідкову інформацію або консультацію. Актуальні сфери – житлово-комунальне господарство, соціальний захист, транспорт і зв’язок.

Телефон «гарячої лінії» голови облдержадміністрації 0 800 500 238 (дзвінки безкоштовні). Також працює скайп-зв’язок – hotline_koda.
e-max.it: your social media marketing partner