На Кіровоградщині відкриють ще 11 майданчиків для міні-футболу

, Олена Сідорова

06821На території Кіровоградщини продовжать будувати спортивні майданчики зі штучним покриттям для міні-футболу. Це – продовження тогорічного проекту, розповів перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко сьогодні, 4 квітня.

Нові спортивні майданчики зі штучним покриттям з’являлися на Кіровоградщині протягом усього 2018 року – область збудувала 12. Вартість кожного – півтора мільйона гривень.

Будували їх у рамках державної програми, ініційованої Президентом України.

Наразі область має більше восьми мільйонів гривень на реконструкцію 11 аналогічних полів. На деяких роботи почалися наприкінці того року, втім через холод призупинилися. При стабільній плюсовій температурі будівництво відновлять. Повністю завершать проект до середини квітня.

– Перша група майданчиків на завершення потребує один-два тижні – це у Приютівці, Олександрії, Петровому, Світловодському районі, Компаніївській громаді. Другій групі потрібно два-три тижні – це Мала Виска, Знам’янка і Новгородка. Не розпочаті роботи на майданчиках у Кропивницькому, Новоукраїнській ОТГ і Голованівську. Там поля зведуть за чотири тижні, – наголосив Сергій Коваленко.

Нагадаємо, раніше будівництво полів здійснювалося за регіональним проектом «Здоров’я наших дітей», який запустив очільник області Сергій Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner