На Кіровоградщині в неділю голосуватимуть більше 730 тисяч виборців

,

07109Більше 730 тисяч жителів Кіровоградщини мають право голосування на виборах Президента, які відбудуться в неділю, 31 березня. Про це повідомив начальник відділу адміністрування державного реєстру виборців апарату Кіровоградської ОДА Костянтин Яцук, пише CBN.

За його словами, з 1 січня по 25 березня можна було тимчасово змінити місце голосування без зміни виборчої адреси.

– На жаль, деякі громадяни вирішили в останні дні скористатися цією можливістю, – зазначив Яцук, – стикалися з величезними чергами у відділах ведення реєстру і не використали цю можливість. У разі призначення другого туру виборів Президента необхідно буде знову пройти цю процедуру і змінити місце тимчасового голосування у відділах ведення реєстру.

Станом на сьогодні органи ведення державного реєстру виборців уточнені списки передали дільничним виборчим комісіям, вся ця процедура вже завершена.

– Вчора ДВК від окружних виборчих комісій отримали виборчі бюлетені, вони вже на дільницях та під охороною працівників Нацполіції, – сказав посадовець.

Розпорядженням голови облдержадміністрації створено робочу групу, основні завдання якої – матеріально-технічне забезпечення дільничних та окружних виборчих комісій, сприяння роботі офіційних спостерігачів, питання безпеки та інші щодо організації та проведення виборів в області.
e-max.it: your social media marketing partner