На Кіровоградщині злочинцям, які вкрали зерна на понад 600 тисяч гривень, повідомили про підозру

, КП

07178Трьом учасникам організованої злочинної групи, які незаконно заволоділи зерном агропідприємства на суму понад 600 тисяч гривень, оголосили підозру, повідомляють у прокуратурі області.

Під час досудового розслідування встановили, що керівник державного агропідприємства – організатор злочину, спільно з заступником начальника виробничо-технологічної лабораторії цього підприємства і директором приватної фірми в квітні минулого року підробили первинні бухгалтерські документи про начебто поставку на зерновий склад пшениці третього класу, а фактично зерновідходів з завищеними показниками якості.


Далі підозрювані оформили складські квитанції і незаконно заволоділи зерном пшениці третього класу на суму 662 тисячі гривень.

Членам організованої злочинної групи повідомили про підозру у вчинені злочинів, передбачених за частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), частинами 1 і 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) і частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу.

Крім цього, підозрюваним обрали запобіжні заходи тримання під вартою і особистого зобов’язання.

e-max.it: your social media marketing partner