Футбольна сенсація: «Інгулець» із Кіровоградщини вийшов до Кубку України

,

07320Команда з Петрового «Інгулець» вийшла у фінал Кубку України. Футболісти з Кіровоградщини сенсаційно перемогли луганську «Зорю» вчора, 17 квітня. Рахунок – 2:1. «Інгулець» став першою командою з першої ліги, яка зіграє у фіналі, представляючи нижчий дивізіон.

Незважаючи на те, що практично ніхто в цьому протистоянні не давав серйозних шансів «Інгульцю», саме команда, яка представляє селище з семи тисячами жителів, зуміла обіграти недавнього учасника єврокубків.

Як пише спортивний оглядач CBN Юрій Ілючек, спочатку після проходу з правого флангу та передачі в центр штрафного Дениса Балана відзначився Євген Запорожець.

Згодом Артем Щедрий з далекої відстані робив передачу, і м’яч, нікого не торкнувшись, опинився в сітці воріт Луіса Феліпе – 2:0.

«Зоря» кинулася відіграватися, і вже в компенсований до першого тайму час Євген Чеберко завдяки рикошету скоротив відставання гостей в рахунку – 2:1.

Після перерви «Зоря» йшла вперед, але петрівчани грамотно захищалися й зберегли мінімальну перевагу – 2:1.

Здолавши поступово трьох представників української прем’єр-Ліги – «Маріуполь», «Карпати» та «Зорю» – команда Сергія Лавриненка вийшла до фіналу Кубку України.

Суперником петрівчан стане донецький «Шахтар».

фото: ua-football.com

 

e-max.it: your social media marketing partner