Медикам «швидкої» виділили шість мільйонів гривень на додаткову мотивацію

,

07369На підвищення зарплат медикам швидкої допомоги Кіровоградщини виділили шість мільйонів гривень. Таку ініціативу голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка підтримали депутати обласної ради на своїй позачерговій сесії сьогодні, 23 квітня.

Відтак заробітні плати зростуть на кілька тисяч гривень.

– В екстреній допомозі області зараз відбуваються масштабні зміни – формуємо єдину диспетчерську службу, придбали реанімобілі і дбаємо про те, щоб лікарі отримували кращу заробітну плату. Тому я звернувся до депутатів, попросив їх зібратися на позачергову сесію для того, щоб ті рішення, які обласна державна адміністрація ініціювала, були затверджені, як це і передбачено законом, і ми мали можливість фінансувати хороші проекти у сфері медицини, – зазначив у коментарі «КП» Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, очільник області Сергій Кузьменко під час візиту у Центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Кіровоградської області запропонував вирішити питання відтоку кадрів і скромних зарплат на швидкій допомозі.

З обласного бюджету цьогоріч виділили на розвиток і розбудову екстреної швидкої допомоги 35 мільйонів гривень. Із них шість – на додаткову мотивацію лікарів. Відтак із квітня по грудень медики матимуть ще кілька тисяч до зарплати.
e-max.it: your social media marketing partner