Обласна лікарня вже вдруге передала гуманітарний вантаж у зону АТО

,

1161Зібрати найнеобхідніше – продукти, речі особистого користування і, головне, медикаменти, вирішили медичні працівники обласної лікарні, адже на сході нині тримають оборону майже десятеро військовослужбовців – сини, брати, чоловіки жінок, які працюють у медичному закладі.

Мати одного солдата розповідає, у хлопців немає ні їжі, ні води, не кажучи вже про засоби захисту. Допомогу військовослужбовцям медпрацівники передають без зайвого афішування, кажуть бояться за безпеку рідних, аби розголос їм не нашкодив.

– Це вже вдруге ми передаємо таку допомогу, – зауважує головний лікар обласної лікарні Лариса Анреєва і додає, що з ініціативою зібрати найнеобхідніше звернулися самі медпрацівники – матері та рідні військовослужбовців.

Небайдужі працівники буквально на кілька годин знесли продукти, чай, каву, солодощі, шість мішків крупи, купили шкарпетки, білизну, а орендатори аптек, які працюють в лікарні, передають нашим воякам цілі ящики медикаментів.

– Це саме те, чого найбільше потребують наші військові в гарячій точці, – пояснює Лариса Андреєва.

Допомогу відправили в Кіровоградський 17-й батальйон у Донецьк та в Ізюм Харківської області, де дислокуються кіровоградські військові.

Очільниця закладу розповіла, що це вже вдруге її колектив надає таку допомогу солдатам на схід. До цього медики відправили туди, крім харчів і медикаментів, ще й 12 бронежилетів.
e-max.it: your social media marketing partner