На Кіровоградщині начальниця відділення «Укрпошти» привласнила понад 22 тисячі гривень

, КП

08084На Кіровоградщині начальницю міського відділення поштового зв’язку Центру обслуговування споживачів Кіровоградської дирекції ПАТ «Укрпошта» визнали винною у привласненні бюджетних коштів. Таке рішення прийняв Ульяновський районний суд, повідомляють у прокуратурі.

У ході судових слухань довели, що обвинувачена привласнила, розтратила чуже майно, яке було у її віданні і підробила офіційний документ, таким чином заволодівши бюджетними коштами на загальну суму понад 22 тисячі гривень.

Жінку визнали винною за частинами 1, 3 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та частинами 1 і 3 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу.


Їй призначили покарання 5 років позбавленням волі з позбавленням права обіймати матеріально-відповідальні посади на підприємствах державної сфери власності на 2 роки. Одночасно, за наявності кількох обставин, які пом’якшують покарання, та з урахуванням добровільного відшкодування завданого збитку, засуджену звільнили від відбування покарання з встановленням випробувального терміну тривалістю 2 роки.

e-max.it: your social media marketing partner