У Кропивницькому показали благодійну виставу, щоб допомогти важкохворій Елі

, КП

08092Близько півсотні жителів обласного центру прийшли на благодійну виставу «Аліса в країні див», аби допомогти зібрати кошти для важкохворої Еліни Яригіної. Пєсу представили юні актори театр-студії «КазкаРум». Захід організував благодійний фонд «Дивожиття», провели його в обласній бібліотеці імені Шевченка сьогодні, 19 червня.

– Еліночка під нашою опікою з листопада минулого року. У неї рідкісне захворювання – синдром Чарджа – не працює стравохід. Їй поставили гастростому – спеціальну трубочку в животику, через яку треба годувати спеціальним харчуванням. На нього потрібно близько семи тисяч гривень. Саме на ці потреби ми і передамо кошти. Важливо, що в цій виставі грають дітки, які з дитинства долучаються до благодійності, – наголошує представниця благодійного фонду «Дивожиття» Інна Жолобова.

До вистави діти готувалися близько півроку.

– Це добре, якщо ми допоможемо дівчинці. Круто, що можемо долучитися до благодійності, – каже Стефанія Паливода, яка грала Алісу.

Батьки Еліни зізнаються, що вартість лікування і харчування для родини дуже дороге. Тому дякують кожному, хто їм допомагає.

– Вже зробили кілька операцій на серці і на шлунку. Еліночка не чує і не бачить. Їй потрібне спеціальне харчування. Ми не можемо самостійно покрити ці витрати. Дуже вдячні усім за допомогу – діткам, їхнім батькам, волонтерам, тим, хто сьогодні прийшов. Адже дійсно кожна гривня нам є допомогою. З цим харчуванням наша донечка почала рости, набирати вагу, розвиватися, – дякує мама Еліни – Анастасія.

Під час благодійного заходу зібрали 6365 гривень і ще 1500 гривень перерахували на рахунок фонду благодійники, які не змогли прийти.

– Ми змогли зібрати необхідну суму, щоб придбати харчування на місяць – 7865 гривень. На цьому не зупинятимемося, будемо проводити інші заходи. І дякуємо усім, хто долучається, – підсумувала Інна Жолобова.

 

08089

08091

08090

e-max.it: your social media marketing partner