Кіровоградська ОДА пропонує Міносвіти збудувати або відремонтувати 12 спортивних об’єктів

, КП

08079Кіровоградська облдержадміністрація направила Міністерству освіти пропозиції про будівництво або реконструкцію 12 об’єктів спортивних комплексів при школах. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

У квітні кабмін прийняв постанову про надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення та ремонт існуючих спортивних комплексів при загальноосвітніх навчальних закладах усіх ступенів. У цю програму держава інвестує 150 мільйонів гривень.

Профільний структурний підрозділ облдержадміністрації відпрацював із територіями усі пропозиції і направив Міністерству освіти пакет документів по 12 об’єктах:


- капітальний ремонт спортивної зали та майданчика ліцею №19;
- капітальний ремонт спортивної зали школи №29;
- капітальний ремонт спортивної зали НВО №35 у Кропивницькому;
- капітальний ремонт майданчика зі штучним покриттям Олександрівського НВО №2;
- реконструкція спортивного майданчика під універсальний багатофункціональний спортивний майданчик із штучним покриттям у Первозванівському НВО;
- реконструкція спортивного майданчика під універсальний майданчик для спортивних ігор (футбол, баскетбол, волейбол, гандбол) із штучним покриттям у Петрівській ЗШ І-ІІІ ступенів;
- реконструкція спортивного майданчика під універсальний майданчик для спортивних ігор (баскетбол, волейбол) і легкої атлетики із штучним покриттям у Петрівському НВО;
- будівництво двох футбольних полів зі штучним покриттям у Помічній Добровеличківського району;
- капітальний ремонт спортивного комплексу Смолінського НВО;
- будівництво універсального майданчика для спортивних ігор (баскетбол, волейбол) і легкої атлетики зі штучним покриттям у Димитровському НВО Устинівського району.

Розподіл субвенції між окремими місцевими бюджетами затверджуватиме Кабінет Міністрів за погодженням із Комітетом Верховної Ради з питань бюджету за поданням Міністерства освіти.

e-max.it: your social media marketing partner