У Благовіщенському ремонтують аварійний міст (ФОТО)

, КП

08168У Благовіщенському розпочали ремонт аварійного мосту через річку Синиця, який сполучає східну і західну частини міста. Хід робіт проінспектував в.о. голови облдержадміністрації Сергій Коваленко сьогодні, 25 червня.

– Через цей міст проходить дорога загального користування місцевого значення «Тальне - Кам’янече - Нерубайка - Голованівськ - Ульяновка». Він сполучає дві частини міста, але зараз рух перекрито і містянам доводиться об’їжджати через Йосипівку. Ми провели роботу на випередження техногенної катастрофи, бо міст вже давно в аварійному стані, почало руйнуватися дорожнє покриття. Замовили проект реконструкції. Він коштує майже два бюджети міста. Самі профінансувати ці роботи ми не можемо, – розповідає тамтешній міський голова Віталій Довгополий.


Роботи виконують за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.


– Плануємо відновити дамбу і дорожнє покриття на ній, щоб сполучити дві частини міста. Проект коштував 1,5 мільйона гривень, не враховуючи коштів на додаткові витрати. Відкрити рух плануємо у третьому кварталі, – сказав Сергій Коваленко.

 

08169081700817108172

e-max.it: your social media marketing partner