У Голованівську відкрили майданчик для міні-футболу (ФОТО)

, КП

08173У Голованівську на районному стадіоні «Колос» відкрили спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям сьогодні, 25 червня. Майданчик збудували в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» за кошти селищної ради та державного бюджету. Усього на будівництво витратили півтора мільйона гривень. Це вже 21-й спортмайданчик в області у рамках цієї програми.


– Раніше ми тренувалися на старому полі. Там було багато ям, тому м’ячик не завжди котився рівно. Я радий, що нам збудували це поле і ми тепер тренуємося без проблем, м’яч рівно котиться, не стрибає, – радіє воротар дитячо-юнацької футбольної команди «Голованівськ» Сергій Штука.

 

На будівництво майданчика з державного і селищного бюджету виділили по 750 тисяч гривень.


Також вручили сертифікат на 20 тисяч гривень на придбання нової форми для футбольної команди «Голованівськ».
– Для Голованівська це дійсно знаменна подія. Діти з нетерпінням чекали цього дня дуже давно, адже їздили в інші райони і там грали на гарних полях. Тому ми з великою радістю і задоволенням відкриваємо цей майданчик. Обласна, районна, селищна ради – ми разом зробили такий потужний крок у розвиток спортивної інфраструктури. У наших планах відремонтувати ще й районний стадіон, – каже голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський.


Загалом на Кіровоградщині у рамках державної програми функціонуватиме 23 поля для міні-футболу.


– Торік почали працювати 12 спортмайданчиків, цього року вже відкрили 9. На черзі відкриття ще двох – у Кропивницькому і Малій Висці. Таким чином ми завершуємо програму будівництва 23 майданчиків. Попереду у нас наступна програма, яка реалізується через Міносвіти. Ми подали 12 проектів розвитку спортивної інфраструктури навчальних закладів. Чекаємо тепер рішення. Також у цьому році ми очікуємо на реалізацію програми Міністерства молоді і спорту. Це будівництво мультифункціональних спортивних майданчиків для чотирьох видів спорту. Діти повинні максимально комфортно проводити свій час у комфортних умовах, як от на такому майданчику, – підсумував в.о. голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

 

081740817508176081770817808179

e-max.it: your social media marketing partner